onsdag 26 oktober 2011

Vi andas ut

Vår lilla hjälte mår mycket bättre. Redan igår kväll kunde vi märka en tydlig skillnad. Han andades lugnare och ibland helt själv, utan syrgas. Nu på morgonen, hans tredje dygn, är hans lilla ansikte är slätt och har fått fin färg. Han har fortfarande en del slangar och sladdar kopplade till sig men alla prover visar på klar förbättring. Den punkterade lungan verkar läka av sig själv och han har fått behålla lite mat.

En tuff start på livet men han är en riktig kämpe. Kombinationen seg, uthållig norrbottning och stenhård gotlänning är nog receptet.

Tack alla för varma hälsningar och fina ord! Det värmer rakt in i våra oroliga föräldrahjärtan!

(Bilder kommer så fort alla slangarna är borta.)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så skönt att höra! Jag har också hållit andan för er! Nu först vågar jag mig på ett GRATTIS och ett STORT lycka till med er Konrad :) /Maggie

Vega sa...

Susanne och Per!
Underbart att Konrad mår bättre,
och att jag har hittat bloggen. Kram Johan och Vega

Anonym sa...

Det låter som att det är på rätt väg, puhh, vilken pärs för alla. Vi tänker på er och hoppas ändå att ni kan njuta av att vara nyblivna föräldra. Väldigt speciell känsla....

Anonym sa...

Hej igen, det gick lite fort på slutet. Råkade skriva i anonym och glömde skriva i texten vem det var ifrån. Det var från A-C m familj.