måndag 4 mars 2013

Världens godaste chili

Efter timmar på spisen tillsammans med fyra olika chilisorter, vitlök, Guinness och mörk choklad kunde vi gå lös på förmodligen världens godaste chili. Vi åt den under tystnad och andakt med ananassalsa, bönsallad, creme fraiche och majstortilla.

Det är nått särskilt med långkok. Man förstår liksom varför viss mat är så mycket godare.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Då blir jag ju genast nyfiken på vilket kött du har i, färs eller helt? Och chilin, någon av de fyra som man inte kan vara utan (om man nu inte skulle få ihop fyra stycken)? /Lilla M

Susanne Snäll sa...

Högrev är perfekt. Billigt och mört efter sex timmar på spisen. Ska kolla med kocken/lillebror om vilka chilisorter han använde.

Susanne Snäll sa...

Kocken hälsar att han hade en färsk röd och en färsk grön chili, en torkad Chipotle och två torkade till av samma sort men som han inte kommer ihåg vilken.

Anonym sa...

Tackar! Då kör vi : )/Lilla M

Susanne Snäll sa...

Lycka till!