tisdag 23 april 2013

Redan enorm

Det är mycket som är annorlunda med att vara gravid en andra gång. Förutom det uppenbara att jag gjort det förut och att jag inte kan vila lika mycket med en pigg ett och halvtåring så är det magen. Den som förra gången mest var en gullig accessoar är redan nu, i vecka 23, enorm.

7 kommentarer:

Victoria sa...

Men hallå?! Hur har jag missat det här, har du hållit det hemligt?? Stort grattis i alla fall!

Anonym sa...

Men jag kan glädja dig med att det som stannar av. Eller ja, man fortsätter ju vara enorm, men såhär i v 37 är jag inte större nu under graviditet 2 än under graviditet 1. Som jag kommer ihåg i alla fall... Kanske till och med lite smidigare... Beror nog på mindre soffliggande och mer tågbanebyggande på golvet.
/Malin

Susanne Snäll sa...

Tack Vicke! Inte alls hemligt. Du har nog bara haft fullt upp med Stockholmsliv och lägenhetsletande. Jag hintade det redan som svar på din kommentar för några veckor sedan :o)

Skönt att höra, Malin! För växer den i den här takten hela tiden kommer jag att ha svårt att överhuvudtaget röra mig i möblerade rum.

Victoria sa...

Jag hade inte sett ditt svar på min förra kommentar. Jag har alltid varit dålig på att gå tillbaka och kolla om jag fått något svar på mina kommentarer och på sistone har jag haft ont om tid att läsa bloggar överhuvudtaget.
Kul med en nr 2 i alla fall!
Vi borde ta en bloggfika snart förresten! Ge mig bara lite tid att installera mig här i Stockholm först...

Susanne Snäll sa...

Ja, livet i storstan är hektiskt :o) Gärna bloggfika, vad det nu är för något? Annars funkar vanlig fika också. Kul och skönt att det lösts sig med lägenhet för er.

Victoria sa...

Om två personer som har en blogg fikar kan man ju kalla det ett bloggfika. I den riktiga bloggvärlden tror jag att ett bloggfika är någon sorts sponsrad event där man får en goodiebag som man ska göra reklam för på sin blogg.

Susanne Snäll sa...

Jag fixar fikat, om du fixar goodiebagen :o)